Infoisinfo Nederland

Medical Events
Ehbo in De Rips

www.medicalevents.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 049324210?

Adres

Van Deursenplein 5. P.C. 5764SH, De Rips, Noord Brabant.
Toon kaart


Wat moet je weten over Medical Events

Ambulance in De Rips, Medische Zorg in De Rips, Evenementen in De Rips, Evenement Beveiliging in De Rips

Iedere week vinden in Nederland honderden grotere en kleinere evenementen plaats, waarbij soms duizenden bezoekers en deelnemers aanwezig zijn. Wanneer zoveel mensen bij elkaar komen is de kans groter dat er wat gebeurt zoals een onwelwording of een ongeval. Het ter beschikking stellen van medische voorzieningen tijdens uw evenement kan daadwerkelijk van levensbelang zijn. Huur daarom een professioneel EHBO team!

Een belangrijke bijdrage tijdens calamiteiten
Een professioneel EHBO team levert een belangrijke bijdrage in de beperking van de impact bij onverhoopte calamiteiten. Medical Events draagt zorg voor een hoog kwalitatieve medische ondersteuning en biedt medische zorg aan een ieder die dat om wat voor reden dan ook nodig heeft. Afhankelijk van de aard en de omvang van uw evenement kunnen meerdere EHBO posten vereist zijn, of een EHBO team met een specifieke expertise. U kunt hierbij denken aan een ambulance team, arts of medisch coördinator.

In de loop der jaren is Medical Events een ervaren speler op het gebied van evenementen hulpverlening geworden met opgebouwde expertise in onder meer (sport)evenementen, live televisie evenementen, festivals en alle andere activiteiten waarbij een EHBO team aanwezig moet zijn. Dit maakt Medical Events dan ook een professionele partner voor uw medische diensten door heel Nederland en België.

EHBO team met een specifieke expertise
Indien u een risicovol evenement organiseert, dan neemt de kans op behoefte aan medische zorg fors toe. Bekende risicovolle evenementen zijn dance events, maar ook wielerevenementen of gemotoriseerde sporten als auto- & motorcross. In dat geval vraagt uw evenement mogelijk om bijstand van een ambulance team of een gespecialiseerd Advanced Life Support verpleegkundige.

Medical Events biedt een professionele ambulancezorg, gespecialiseerd op evenementen. Onze evenementen ambulance is een aanvulling op de regionale ambulancezorg en zorgt ervoor dat acute, deskundige hulp direct geboden kan worden. Vaak ziet u in de vergunning van uw evenement of dergelijke zorg vereist is. Dit wordt berekend op factoren als bereikbaarheid, kans op escalatie, duur van het evenement, momenten van verhoogd risico en de kans op slachtoffers.

EHBO team van Medical Events inhuren
Wilt u meer informatie over ons EHBO team in Nederland & België, of bent u benieuwd naar onze referenties? Kies voor de beste medische zorg en kijk op onze uitgebreide evenementen website: www.medicalevents.nl of www.medicalevents.be
Lees verder...

Sociale netwerken

Producten

Voor meer uitgebreide informatie over onze voertuigen en diensten kunt op u de naam van het desbetreffende voertuig klikken. U wordt automatisch doorgelinkt naar de juiste pagina. Weet u niet welke gepaste zorg u moet inhuren? Onze medewerkers staan u graag vrijblijvend te woord.

Medical Bike
De Medical Bikes van Medical Events zijn twee mountainbikes speciaal ontworpen voor de medische hulpverlening. De Medical Bikes kunnen worden ingezet bij druk bezochte evenementen, evenementen uitgespreid over een groot terrein, wandel- of fietsevenementen, evenementen in binnensteden en overal waar het noodzakelijk is om snel professionele medische hulp te bieden. De Medical Bikes beschikken over 2 medische tassen, uitgerust met een complete EHBO uitrusting en Automatische Externe Defibrillator (AED). 

Medical Quad
Medical Events beschikt over een Medical Quad, opgebouwd voor moeilijk begaanbaar terrein en grootschalige evenementen. Door zijn bagage capaciteit beschikt de Medical Quad over dezelfde hoeveelheid hulpmaterialen als een reguliere ambulance (EHBO uitrusting, Automatische Externe Defibrillator (AED), brandwonden middelen, immobilisatie materiaal, etc.). Afhankelijk van het inzet niveau (EHBO / ALS) kan ter plaatse een onmiddellijke en professionele eerste hulpverlening worden opgezet. Medical UnitDe Medical Unit is een mobiele eerste hulp post die door Medical Events op elk terrein kan worden geplaatst. De ingerichte behandelruimte is voorzien van een complete EHBO uitrusting, behandeltafel en een Automatische Externe Defibrillator (AED). Zo kunnen de bezoekers van uw evenement voorzien worden van onmiddellijke en professionele eerste hulpverlening ter plaatse. De Medical Unit kan worden gebruikt voor zowel EHBO- als ALS zorg.
AmbulanceDe grootte van uw evenement vraagt mogelijk om bijstand van een Advanced Life Support (ALS) team of een fysieke ambulance met bemanning. Medical Events biedt een professionele ambulancezorg, gespecialiseerd op evenementen. Onze evenementen ambulance is een aanvulling op de regionale ambulancezorg en zorgt ervoor dat acute, deskundige hulp direct geboden kan worden.

Ambulance motor
De Ambulance motor kan zowel binnen de EHBO- als ALS zorg worden ingezet en is met name succesvol in stedelijk gebied, moeilijk toegankelijke locaties en loop- & fietsevenementen. Voor de inzet van de Ambulance motor heeft Medical Events beschikking over een volledig uitgeruste Yamaha FJR 1300 motor. De motor beschikt grotendeels over dezelfde uitrusting als een reguliere ambulance. Hartbewakingsapparatuur, reguliere medicatie en hulpmiddelen en alle noodzakelijk communicatie- en navigatieapparatuur zijn beschikbaar.
Lees verder...

Diensten

Medical Events is een ervaren speler op het gebied van evenementen hulpverlening en heeft haar diensten meermaals bewezen op diverse (sport)evenementen, live televisie evenementen, festivals, en alle andere activiteiten waarbij medische hulp aanwezig moet zijn.

Graag voorzien wij uw evenement van medische voorziening, in de vorm van hulpverleners en materiaal. Medical Events heeft een moderne uitrusting om dienstverlenend te kunnen werken op een hoog niveau tegen een goede prijs. Wij hebben de mogelijkheden om een volledige ingerichte behandelruimte te plaatsen en hebben beschikking over ambulances en quads om gemakkelijk en snel medische zorg te bieden op groot terrein. 

Door de aanwezige kennis en ervaring, evenals het gebruik van onze goede medische apparatuur en materialen, zijn wij in staat om sneller en adequater op te treden bij een calamiteit. Desgewenst hebben wij uitgebreide mogelijkheden om uw evenement van de juiste herkenbaarheid te voorzien.

Bent u enthousiast geworden over onze diensten? Neemt u vrijblijvend contact met ons op zodat wij u een passende offerte kunnen sturen (info@medicalevents.nl)
Lees verder...

Merken

ehbo evenementenevenementenhulpverleninghulpverleningehbo'erseerste hulpverlenersehbo team , ehbo dienstenALS teamehbo hurenehbo inhurenmedische ondersteuningevenementenzorgevenementen zorgmedical unit , behandelruimte hurenambulance hurenambulance quadambulancenederlandbelgiëbelgiebuitenlandgezochthulppostehbopostpostunit

Foto's en video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag tot en met vrijdag 10:00 18:00

Beoordelingen van Medical Events (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe